Should the English alphabet be changed to make spelling easier?

تم إضافة السؤال من قبل Jamal Uddin , Translation Project Manager , Translation Specialists
تاريخ النشر: 2015/10/29
Maza Mezo
من قبل Maza Mezo , معلم أول (أ) لغة انجليزية , وزارة التربية والتعليم

No I do not think that we should study strongly

sara benahmed
من قبل sara benahmed , Procurement Coordinator , SARL TECHNOCERAM

no,i think to make spelling easier we should read books because reading is the key of writing

Rabbyallah Ohebk Rabby
من قبل Rabbyallah Ohebk Rabby , سكرتارية , الوادى الجديد

no ithink that we must study strongly so that our english dealings be easier