To mitigate the smell of alcohol in perfumes, what does the product use?

تم إضافة السؤال من قبل عبد السلام هلال , TECHNIQUE EDUCATION , EDUCATION
تاريخ النشر: 2015/10/28
SYED MANSOOR SHAH
من قبل SYED MANSOOR SHAH , Head of Business and Development , JUNAID PERFUMES W.L.L (Formerly SYED JUNAID ALAM W.L.L)

use 80gm charcoal in 100 litres Alcohal and keep it for a week.Filter it and use for perfume.

Ahmed Gounzari
من قبل Ahmed Gounzari , مساعد , محل تجاري

But once out of the packaging fragrance alcohol reacts with oxygen