What is the importance of having experience in oil refinery as HSE engineer?

تم إضافة السؤال من قبل Azeemuddin Syed , Manager Training & Development and Lab Advisor , Pakistan Refinery Limited
تاريخ النشر: 2015/10/26
Ankur Sharma
من قبل Ankur Sharma , Safety Health & Environmental Sustainability Specialist , Nestle India Limited

Its all about loss prevention. (Man, Material, Money, Minute, Method)