هل يمكنني العثورعلى وظائف خالية في مجال المحاسبه او السكرتاريه داخل او خارج مصر مع العلم انى حديثة التخرج بتقدير جيد//بنسبة76%وبتعلم بسهولة؟

تم إضافة السؤال من قبل asmaa mostafa shehata , مراجع حسابات , مكتب اسماعيل عصر للمحاسبه والمراجعه
تاريخ النشر: 2015/10/26

من الواضح انك تعملين فى مكتب مراجعه وبالتالى تستطيعين ان يكون لديك خبره ولو بسيطه فى اقرب وقت وستمكنك من العمل فى المدينه التى تقيمين فيها من خلال التقدم الى الوظائف المعلن عنها بالجرائد ومواقع التوظيف .

Mahmoud Said Mohamed FMVA
من قبل Mahmoud Said Mohamed FMVA , Chief Accountant , Beyout Investment Group

لكل مجتهد نصيب وع اد تعبك ربنا هيكرمك ,  وهيكرمك اكتر من تعبك كمان عشان ربنا كريييييييييم .المهم انك كل يوم اتعلم حاجه جديده  , . وكلمة السر (صلاة الفجر)

Salah Othman Yousef Alshambaati
من قبل Salah Othman Yousef Alshambaati , مدير ادارة الحسابات , شركة انفال الجديدة للتجارة والمقاولات

 مجال العمل فيها مفتوح ومتاح في كل مكان خصوصا بالمستشفيات والمستوصفات ( عندنا بالسعودية نسميها الوحدات الصحية ) كمان ممكن تتعينين بالمستشفيات الخاصة في العلاقات العامة كمان العمل فيها ممتع .بالنسبة لسكرتاريه التنفيذيه فهي تختلف عن السكرتاريا الطبية وهي تشترك مع المحاسبة في أنها لا مجال لها إلا بالبنوك أو الشركات خصوصا هنا بالمملكة.أختي / ولا تنسي أن تعملي إستخارة والمثل يقول ما خاب من أستشار وما ندم من أستخار.أخيرا/ أتمنى لكي التوفيق والنجاح وأختيار الأفضل لك .

تحيه طيبه لك الامر ليس بالصعب ولم يكون بالسهل هذا يعود لك عليكى اولا التخصص فى السكرتاريه ام المحاسبه ثم ابحثى عن المقومات المطلوبه لكل منهمعلى سبيل الخثال وليس الحصرالسكرتاريه تحتاج للغه اجنبيه ويفضل ان يكون المستوا متميز فى هذا الحال قومى بتطوير اللغه

hamza meziane
من قبل hamza meziane , أستاذ التكوين المهني , مركز التكوين المهني والتمهين ب سعيدة

المهم أنك فتاة تعثري فورا على وظيفة