Based on your experience what is the most important skill needed to get people buy in your ideas?

تم إضافة السؤال من قبل Adolfo Ahmad , Senior Technology Consultant - Global Business , iCode
تاريخ النشر: 2015/10/25
د Waleed
من قبل د Waleed , Management - Leadership-Business Administration-HR&Training-Customer Service/Retention -Call Center , Multi Companies Categories: Auditing -Trade -Customer service -HR-IT&Internet -Training&Consultation

1. Great Marketing Plan

2. Advertisement

3. Product Quality

Duncan Robertson
من قبل Duncan Robertson , Strategy Consultant , Duncan Robertson Consultancy

Having really great ideas.