What is the best way to restart your career if you get stagnant at a mid career level ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammed Asfahan Kurikalath Cheriyapurayil , Mechanical Project Engineer , SINOHYDRO-UCE JV
تاريخ النشر: 2015/10/23
Luay Tayyar
من قبل Luay Tayyar , Supply Chain Manager , S3C

wait it out, change country/location/industry, shift focus to family , very unpredictable

Khawaja Sohail
من قبل Khawaja Sohail , Project Engineer , FEMEC ENGINEERING SERVICES

yes why not, if u r competant u overcome on ur stagnant

Ivana Zanchi
من قبل Ivana Zanchi , Government officer , Ministry ofCroatia republic

deep breath and calm music sounds, seasounds