What are the best brands for furniture and woodwork machines?

1-paneling&edging and router2-solid wood3- pressing and veneer4-painting (spray booth -lines )

تم إضافة السؤال من قبل Hamada Sarhan , Wood Furniture Production Manager , bedquarter factory
تاريخ النشر: 2015/10/22
GOKHAN TASDEVIREN
من قبل GOKHAN TASDEVIREN , General Manager , Ovivo Electric Company

Homag - Holzma - IMA  - Brandt for Edge Banding

Vitap - Weeke for Multiple Drilling

Homag - Holzma - IMA again and Holzher for Beamsaw

Viet - Sanding machine

If you need second hand with warranty please contact with me

info[at]leanfact.com

Dhanyesh Thatathil
من قبل Dhanyesh Thatathil , QA/QC Inspector , Al Jaber Carpentry and Decor

Italian brand Machines are in the best

Ahmed Khater
من قبل Ahmed Khater , ID& Fit- Out Construction Manager , Harmony Atelier Interior Design& Decoration

Holzma and Holzher from germany and SCM from italy.

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

Germany, Italy

i think that

Hazem Khasraa
من قبل Hazem Khasraa , architect , architecture

/HOME R US /FENDI/XLL/HUZAEFAH

Satheesh Kumar Sreedharan Nair
من قبل Satheesh Kumar Sreedharan Nair , Senior Sales - Projects , International Group Prefabricated Houses LLC

Bosch, Makita, Martin, Viet, Casati

Karim  Mohamed Elmahdy
من قبل Karim Mohamed Elmahdy , مصمم ديكور , Ad Mart

SCM Italian machines is the best for all wood works

mohamad  borhan
من قبل mohamad borhan , مدير مبيعات وتسويق , هارموني

italian and germany mashine is the best about cnc the americain

ABDULLAH ALSALEM
من قبل ABDULLAH ALSALEM , Project Engineer-Mechanical , Saipem - Saudi Arabia

Indian Brands that made of th wood

Mohammed Jonaidul Hoque
من قبل Mohammed Jonaidul Hoque , Manager- merchandising & Production , Liang Fashion (BD) Ltd.

FORMAT4, LINVINCIHILE, MARTIN, PANHANS, ALTENDORF.