Can i ask about regulatory affairs job titles sequence in KSA?

تم إضافة السؤال من قبل Mayada Magdy Abou Seada , Senior registration officer , ARABIO
تاريخ النشر: 2015/10/22
Amarjeeth Raja
من قبل Amarjeeth Raja , Director, Service Operations , Quintiles Research Private Limited

Job titles in the domain of Regulatory affairs ranges from Regulatory Analyst, Submission Specialist, Senior Submission Specialist, Manager, Regulatory Affairs up to Director Regulatory Affairs.