Which criteria for a Production Site are required to enhance Productivity, Profitability, Quality, Safety ?

تم إضافة السؤال من قبل Tauheed Rabbani Sheikh , Executive Officer Production Planning & Material Management , Archroma Pakistan Ltd.
تاريخ النشر: 2015/10/22
Saddam Bajwa
من قبل Saddam Bajwa , Assistant Manager - Technical Project Development & Procurement , Millat Equipment Ltd

Layouts are required for the Production sites to enhance productivity, profitability, quality and safety.