What recommended (ACH) air change per hours for pharmaceutical clean rooms class B, C ,D ? is there any references ?

تم إضافة السؤال من قبل Amr Ibrahiem Hussien , senior HVAC Engineer ( Design - maintenance - construction ) , petromaint
تاريخ النشر: 2015/10/21
Asif Latif
من قبل Asif Latif , Senior electrical mv lv technician , Saudi bin ladin operation and maintenance clock. Tower haram

FDA guidelines only specify a minimum of air changes per hour for controled areas without prividing any specifics.

changes rate to for diffrent class