What is the general duty of a firefighter in an organisation?

WHAT IS THE GENERAL DUTY OF A FIRE FIGHTER IN AN ORGANIZATION

تم إضافة السؤال من قبل andew ovoke efurhievwe , safety supervisor , oisekhoba global limited
تاريخ النشر: 2015/10/20
chetan sharma
من قبل chetan sharma , Senior project engineer , trinity engineering services

he is responsible for designing and executing the project as per NFPA policies and rules