What are the ingredients of security managements?

تم إضافة السؤال من قبل sharafat farooq Alvi Farooq , Security officer , AJK police
تاريخ النشر: 2015/10/19
Saad Naeem
من قبل Saad Naeem , Senior Mechanical Design Engineer , XAD Communications Ltd

A secure network is the basis of any kind of security system. This can range from video/audio/data management system (SMS- Security Management System)