I am a Security/Facilities Operations Professional , what is the scope of getting job in Qatar , Doha?

تم إضافة السؤال من قبل Jitender Singh , AVP - Sales , Kapston Faciltiies Management Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2015/10/17
alhassan alsharef
من قبل alhassan alsharef , Safety Officer , الشركة العالمية لتسويق مستلزمات النوم المحدودة (سليب هاي)

Hello

Dear I apologize in Saudi Arabia and I do not have the slightest idea of the State of Qatar

thank you