What are some Internationally recognized Islamic research Journals?

Dear,

Please guide me what are some internationally recognized research journals about Islamic Studies in English and Arabic.

Regards

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ahmed Raza , Web Developer & Technical Support Head , Ninja Softs (Private) Limited
تاريخ النشر: 2015/10/16
ali kalangadan
من قبل ali kalangadan , service advisor /body shop incharge , jdt islam polytechnic

4OR-A Quarterly Journal of Operations Research 4OR-Q J OPER RES GERMANY Y AAOHN JOURNAL AAOHN J UNITED STATES Y Y AAPG BULLETIN AAPG BULL UNITED STATES Y AAPS Journal AAPS J UNITED STATES Y AAPS PHARMSCITECH AAPS PHARMSCITECH UNITED STATES Y AATCC REVIEW AATCC REV UNITED STATES Y

Abacus-A Jour