What can u say about your profession?

تم إضافة السؤال من قبل Merlyn Ambiran Kaleem Muhammad , IT Consultant/ Admin , Municipality Of Sarangani
تاريخ النشر: 2015/10/15
Sobin Jose
من قبل Sobin Jose , Business Process Lead , Tata Consultancy Services

Currently I am working as a Java developer at Enlighten Software Services Pvt. Ltd, Bangalore. I felt it like an interesting job being as a Java developer. Here we do use Java, JQuery, Html, xml, Jsp and servlets.