Is there any difference between safety stock, minimum stock and tock tool ?

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2015/10/13
asjid mir
من قبل asjid mir , Event consultant/ Accountant , EDI (Entrepreneurship Development institute)

seafty sock and minimum stock are the same but tock tool had nothing to do with accounts terminology.