Why do employers give more preference to geographic or best ranked institution's graduates to hire for right position except assessing others?

تم إضافة السؤال من قبل Hamir Singh , Jr. Human Resource Officer , Sunbeam Engineers Private Limited
تاريخ النشر: 2015/10/13
Charawanan Hariharan
من قبل Charawanan Hariharan , Manager - Product , Europart Middle East FZCO

You can find the professional approach and clarity inthem