In Arab countries who are using SQL Database & SQL 2012 ETL ,ANALYSIS and Reporting services ?

Kindly  provide me the  Details

تم إضافة السؤال من قبل siddiqua chockkalingam , IT-Consultant , Sysmaa technologies
تاريخ النشر: 2015/10/12
Amar Eisa Elhaj Ibrahim Elshaier
من قبل Amar Eisa Elhaj Ibrahim Elshaier , محاسب عام , مصنع خالد سليمان النقير للخرسانة الجاهزة والبلك

The people who are Working in Financial, Accounting, Statistic, Banking, business, administration and etc. in the similar fields