Does being a good writer, necessarily make you a good reader?

تم إضافة السؤال من قبل Dina Khatib , Brand and Communications Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2015/10/11
Pradeep Sharma
من قبل Pradeep Sharma , English Language Training Instructor , King Abdul Aziz University, Jeddah (KSA)

Of course, it does. But, it is the other way round - only good readers become good writers. And good writers continue reading a lot, and critically too.