What are the major items that we have to consider during the project construction?

1- THE WORK QUALITY

2- WORK SAFETY PROCEDURES

3- COST CONTROL

تم إضافة السؤال من قبل ayman saffan , guarantee engineer and have the competence of site manager , MHI (Mitsubishi Heavy Industries)
تاريخ النشر: 2015/10/07
Paritala Sudhakar
من قبل Paritala Sudhakar , Civil Engineering Manager & Project Manager , DAR AL RIYADH CONSULTATNS

 Schedule and cost control are main objective of the construction activity.

Mohmmad Mazhar uddin
من قبل Mohmmad Mazhar uddin , general accountant , Sayyar Corporation for custom clearance

2- WORK SAFETY PROCEDURES .........

Saifullah Khan
من قبل Saifullah Khan , Project Engineer , MARAFIQ

Work Quality and Safe Work