Monitoring is periodic assessment of what is being done. True or false?

True or False

تم إضافة السؤال من قبل Abdulfattah Hussein Saleh Zolait , Head of the laboratory , The Ministry of Public Health and Population
تاريخ النشر: 2013/08/31
Shehnoor Azhar
من قبل Shehnoor Azhar , Assistant Professor of Public Health & Community Medicine , Sahara Medical College

Largely true but better be built-in within the program design.