To teach children of early years specially kg and primary what is the basic requirement of teacher?

تم إضافة السؤال من قبل Arshi Junaid
تاريخ النشر: 2015/10/06
Adelaja Joy
من قبل Adelaja Joy , Educator/Training , Educare trust Nigeria

motivating and stimulating children's learning abilities, encouraging learning through experience. listening and high level of attentiveness. empathy, compassion, adaptability, creative thinking and high imaginative power. developing and producing visual aids and teaching resources.