IAS7 requires that all entities which comply with international standards should present a statement of cash flows. True or false?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/08/31
ALLAH DITTA
من قبل ALLAH DITTA , Accountant , Master Beverages & Food Limited

TRUE

Shakil Ahmad Qureshi
من قبل Shakil Ahmad Qureshi , SENIOR ACCOUNTANT , Naseej Fabrics Manufacturing Co LLC (A Subsidiary on Dubai Islamic Bank)

Yes

Kamran Anjum
من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh

Yes its true