What are the steps to system analysis?

تم إضافة السؤال من قبل Majed ALramadi , رئيس قسم الانظمه الاداريه , مديرية الامن العام
تاريخ النشر: 2015/10/05
hesham elazzony
من قبل hesham elazzony , متدرب , تدربت في أماكن متعددة ومجالات مختلفة .

First: If you want to download a new operating laptop or desktop computer system should be available for several things : -1. Windows version on a disc or memory stick .2. Definitions cylinder or memory stick devices.3. cylinder or memory stick programs .