How to set a market plan for firstly launched product which is highly priced?

تم إضافة السؤال من قبل noha mokhtar , Medical Representaive , CID
تاريخ النشر: 2015/10/04

EVALUATE BEFORE LAUNCH

Evaluate the product itself Evaluate the market PLAN FOR LAUNCH Research the competition Identify your target market Develop your marketing strategy

Mcdonald Bunsoy
من قبل Mcdonald Bunsoy , Sales Associate , Saad City Cooperative Society

Through Print adds and adding more graphic endorsement