In how many languages I can speak fluently?

5 LANGUAGES ( ENGLISH,TAMIL,MALAYALM,HINDI AND ARABIC

تم إضافة السؤال من قبل mohamed abdul kader gulam mohideen , SALES DIRECTOR - todate , DAR AL FATEH TRADING
تاريخ النشر: 2015/10/02
Alaa Askar
من قبل Alaa Askar , Follow up manager , Alghanim International _ Oil & Gas

I can speak fluently two languages, but I'm still trying to learn France languages

Shahid Manzoor
من قبل Shahid Manzoor , Area Manager , Soneri Bank Limited

English, Urdu, Punjabi, Mirpuri, Hindi.

jishid shekintakath kalathil
من قبل jishid shekintakath kalathil , marketing executive , Z and fine distributors

i speak English fluently and well manner.about me Malayalam is my mother tounge

Nor-Ain Ibrahim
من قبل Nor-Ain Ibrahim , receptionist , Unione Agecies General Trading L.L.C

i have multi-tasking i can speak arabic language

muhammed shafeek ts
من قبل muhammed shafeek ts , Business Development Executive , Artemirate FZE LLC

English Hindi Malayalam Tamil

Madhukara Naidu
من قبل Madhukara Naidu , Operations Manager , Wipro Pvt ltd.

I can speak in four different languages fluently

عبد القادر  يس
من قبل عبد القادر يس , معلم لغه انجليزيه , وزاره التربيه

i can speak three language including English language ,Arabic language and Chinese language

Keshmasharan Budhathoki
من قبل Keshmasharan Budhathoki , Sales Representative , Silver Stone FZ LLC

Nepalese, HIndi, Urdu, Bahasa, Malay, Arabic, and English

Total7 languages