What are the advantages or disadvantages of using 11kv side bushing with cable box of 33/11kV 10/12.5MVA power transformer?

تم إضافة السؤال من قبل Md Arif Hossen , Deputy Director (Technical) , Bangladesh Rural Electrification Board (BREB)
تاريخ النشر: 2015/09/29
khaled ben oualid MEDANI
من قبل khaled ben oualid MEDANI , engineer , global teknik muhandislik

we can have an electromagnetic field that lead to a short circuit