What is the temperature at which the value in Fahrenheit equals that in degree Celsius?

تم إضافة السؤال من قبل Osama Khadra , Sr. Mechanical Engineer , BARZA Contracting
تاريخ النشر: 2015/09/27
Md mustapha khan
من قبل Md mustapha khan , Execution engineer , Sahil Enterprises Jamnagar

-40 degree celsius or -40 degree fahrenheit both are equals

Muhammad Aamer
من قبل Muhammad Aamer , Mechanical Design Engineer SolidWorks Expert , N/A

f =9/5 c +32

where       c = f

f =9/5 f +32

4/5 f = -32

f = -40

f = c = -40