What are the Non-Accounting Skills Most Sought in Accountants?

تم إضافة السؤال من قبل Alaa Alameh , Crew Payroll Manager , Wilhelmsen group
تاريخ النشر: 2015/09/27
Salman Ayub Khan CPA
من قبل Salman Ayub Khan CPA , Country Financial Controller , Emerson Automation Solutions

Professional Skepticism, Relationship Building with internal and external stakeholders, Deadline oriented and above all, maintaining CONFIDENTIALITY