Why do you need mechanical engineer for HSE Deporment?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Yousif soomro , Senior Service Engineer , Fluid technology International Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2015/09/26
Hashem Aseer
من قبل Hashem Aseer , مدير قسم التسوية و الاداء , Abu Dhabi Transmission & Despatch Company (TRANSCO)

Mechanical engineer is required to evaluate the risks which will be exist where the work on engine , motor, pumps, lift, elevators, Generation power station, Water utilities etc...

for brief any equipment with latent or movable energy or movable parts is included a risks which required mechanical engineer for evaluate and mitigate