What qualities should be there on a Good Administrator?

During interview How can we identify an administrator is qualified for any job ?

تم إضافة السؤال من قبل Jomon K Vadakumchery , Entrepreneur , Self Employed
تاريخ النشر: 2015/09/25
Edwin Gaviola Tolentino
من قبل Edwin Gaviola Tolentino , Assistant Officer- sourcing (recruitment) , Saudi Oger Ltd.

Good communication skills. Accessible to others. Good listerner. Team player and orderly in work