Which one is suitable software for warehouse ERP or WMS ? Why?

تم إضافة السؤال من قبل Prabin Rai , inventory officer , bijaya motor
تاريخ النشر: 2015/09/23
sivanka De silva
من قبل sivanka De silva , Floor Manager , Al Madina Hypermarket

ERP is enterprise resource planning this software can use in warehouses core business WMS made for warehouse management and it is more suitable to use in warehouses.