How can you handle the dispute among the community?how can you get your target within time period?

تم إضافة السؤال من قبل gulzar hussain shah syed , Senior Engineer , ABDULLAH BUILDERS CONSTRUCTION COMPANY
تاريخ النشر: 2015/09/23
Jai Singh
من قبل Jai Singh , Store asst.manager , Welspun India Limited

By working regular and hard we can get our target within time.