I am a qualified Asbestos Supervisor working in Cyprus, i am looking to work abroad in Europe, Asia or Australia, is there such work available there?

تم إضافة السؤال من قبل Demetris Menelaou , Supervisor , M&R Asbestos Co. Ltd
تاريخ النشر: 2015/09/22
Andrew Learmond
من قبل Andrew Learmond , Asbestos Consultant / Analyst , eNVIROCOL Environmental Services

Hi, lots of work in the UK and New Zealand just now, good luck