The most immediate and severe manifestation of immediate hypersensitivity reaction is : a-anaphylaxis , b- anaphylactoid, c- Itching, d- Sneezing?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Ali Darwish , طبيب عام ( GP )+طبيب مختبرات طبية , مشافي و مراكز وزارة الصحة + قطاع خاص
تاريخ النشر: 2015/09/21
oussama LAHMER
من قبل oussama LAHMER

 The most immediate and severe manifestation of immediate hypersensitivity reaction is anaphylaxis