What is most important thing at work - 1. Luck 2. Hard work. 3.Ability?

تم إضافة السؤال من قبل Muyassar Kadirkulova , Sales & Marketing Executive , Jood Palace Hotel
تاريخ النشر: 2015/09/21
Rekha sama
من قبل Rekha sama

Firstly we should have ability to work and to complete the work in time we should do hard work and then automatically luck favors us.

Ibrahim Hussein Mayaleh
من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed

Believe that you are doing something important

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

>>>>>>(NO :3 ( Ability ,,,,