Which type of opinion is most suitable if the management restrict auditor's work. 1) UN-qualified 2) Qualified 3) Modified 4) Disclaimer of opinion?

تم إضافة السؤال من قبل zain khan , senior Auditor , Manzoor Hussain Mir & Co. (Chartered Accountants)
تاريخ النشر: 2015/09/21
Taher Shaher
من قبل Taher Shaher , Chief Accountant & Cost Controller , Gulffour Co. WLL

In my views it should be "Disclaimer of opinion"

CA MOHAMMAD FAHADUL HASAN
من قبل CA MOHAMMAD FAHADUL HASAN , Audit Associate 2 , KPMG

Disclaimer of Opinion is most appropriate.