How can I get hired to in line with my well experience profession?

تم إضافة السؤال من قبل Julie Pacturanan , Civil Supervisor , El Seif Engineering and construction
تاريخ النشر: 2015/09/20
Ali Abd-Alazeez Abdou Alaqraa
من قبل Ali Abd-Alazeez Abdou Alaqraa , Installation and programming of surveillance cameras , Misr technological security systems and surveillance cameras

by hard work and get more skills