Low competition, high repeat exposure, and low cost are advantages of which type of media?

a) magazines

b) newspaper

c) television

d) outdoor

e) radio

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/20
Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

outdoor >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

محمد الشاذلي محمود
من قبل محمد الشاذلي محمود , Head of sector , Armed Forces

Answer  D------- Out door------------

Yaqoub Alomar
من قبل Yaqoub Alomar , Civil Engineer , Al-Zubeir municipality

Option   D

***************

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

d) outdoor>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>    d) outdoor