Is supply chain management a strategic senior level position in the organization or is it a part of an operations activity?

تم إضافة السؤال من قبل Baker Khader Abdallah, PMP , ERP Support , Arab Potash Company
تاريخ النشر: 2015/09/16
kishor Pankan
من قبل kishor Pankan , Procurement /Marketing Manager , ALHOSN University

To my opinion and expereince, i believe it is a strategic senior level role, as organization hires strategic supply chain managers to lead the development and implementation of supply chain strategy to support enterprise goals