Domain Name System Error: Address resolution of such yahoo.com failed: returned answer with no data Could any one help me ,how to solve this issue?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Raweh , Teaching Assistant , Sana'a University
تاريخ النشر: 2015/09/14
OSMAN ALI KHAN
من قبل OSMAN ALI KHAN , Warehouse Supervisor , ABM OLAYAN ( TOSHIBA)

configure site in DNS server it will directly approach to yahoo.com or els flusdns. or else create subnet in dns. hope your problem will be solved