What is the Scientific Principle of the electrical power generator ?

تم إضافة السؤال من قبل Omar Alsayed Mahmoud Alsayed Abdulrahem , Operation & maintenance manager , Project engineer , Alaman Co. for New Resources
تاريخ النشر: 2015/09/14
VIRGIL ROY LIQUIT
من قبل VIRGIL ROY LIQUIT , ELECTRICAL, INSTRUMENTATION , MICROHM INDUSTRIES, INCORPORATED

When there is a conductor, cut the magnetic line of force and enduce electromotive force (emf),voltage,