How many players make up a football team?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Isabirye , Class Teacher , Turkish Light Academy
تاريخ النشر: 2015/09/13
MUHAMMAD NOMAN LIAQAT
من قبل MUHAMMAD NOMAN LIAQAT , Electrical Engineer , N&T(NAWAZIR AL TAQADDUM) MEDICAL GROUP JEDDAH

it needs 11 players to make a football team

marwa aloui
من قبل marwa aloui , Fitness Trainer , Fitness time

11 IN THE FIELD AND 7 substitute

ZELJKO ILIC
من قبل ZELJKO ILIC , Physical Education Teacher and Footbal coach , Primary school "J.J.Zmaj" , Obrenovac and FC " Radnicki", Obrenovac

On the field 11 players and 7 substitute

azedine kheninef
من قبل azedine kheninef

eleven  and seven  substutats as3 can enter during match.

abdulla pm
من قبل abdulla pm , trainer and coach , dakeerath english medium school

u need to be eleven players to make a football team