Setting prices as low as possible typically supports which of the following marketing objectives?

a) survival

b) current profit maximization

c) market-share leadership

d) product-quality leadership

e) sales revenue maximization

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/12
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>> c) market-share leadership

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

Agree with allllllllllllllllllll

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

c) market-share leadership>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

Option " C "                          .

Hani Sharkas
من قبل Hani Sharkas , Lead Mechanical Engineer , Department of Technical Services

The answer is c..............

Yaqoub Alomar
من قبل Yaqoub Alomar , Civil Engineer , Al-Zubeir municipality

c) market-share leadership

محمد الشاذلي محمود
من قبل محمد الشاذلي محمود , Head of sector , Armed Forces

C - Market-share leadership )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

c) market-share leadership..............................................................