What is the difference between accountant, senior accountant, chief accountant, manager accounts?

I am working as a project accountant, but i am preparing financial statements. What could i be?

تم إضافة السؤال من قبل Mohsin Ali Chaudhry , Accounts Officer , CCE - Contracting & Construction Enterprises Ltd.
تاريخ النشر: 2015/09/12
MUHAMMAD FAROOQUI
من قبل MUHAMMAD FAROOQUI , ACCOUNTANT , SHARAF SHIPPING AGENCY

You are a Project Accountant with addition of Project Planning and Control.

Abdul Rasheed Mohammed
من قبل Abdul Rasheed Mohammed , Account Manager , New Generation Consultant

There is only difference between amount them one is qualification and experience base on that they get responsibilities

Zolan Alhassani
من قبل Zolan Alhassani , مدير تطوير المبيعات , شركة بن زقر

Accountant - resbnasbel for local job for senior accountant responsible for all the account issue, for Chief accountant his the first responsible in all account issues,

Samuel mayen Mathiang Aneet
من قبل Samuel mayen Mathiang Aneet , Community Organizer , BRAC International

Sorry Corporate tax accountant can evaluate the company tax rate in the income statement.

subair edakott
من قبل subair edakott , accountant&auditting , sarafras associate

Accountant is satamemet preparing all statement cheking bank statement, profit&Lose a/c, balanshett. Se a/c all stement corected ok cheif mansger all activity responsibility

mohamed osman abd elgadir
من قبل mohamed osman abd elgadir , Accounts Manager , مكتب عبد الرحمن الربيعة للاستشارات الهندسية

The difference if the experience and knowledge