How far the distance will i need to distribute my temporary smoke detectors(battery operated) from each detector in a renovation area?

تم إضافة السؤال من قبل Segemil Diza , ELECTRICAL ENGINEER , REZAYAT COMPANY LIMITED
تاريخ النشر: 2015/09/11
Abdulla Khan
من قبل Abdulla Khan , Operations and Maintenance Engineer , Zuari Indian Oil Tanking Ltd.

Temporary smoke detectors maybe placed at a distance of meters from each.