How to develop practical, workable strategies to relieves stress positively?

تم إضافة السؤال من قبل Saqib Mehmood , Technical Team Lead/Safety Supervisor , Xchange Technology Group
تاريخ النشر: 2015/09/09
Catherine Mpetla
من قبل Catherine Mpetla , Food and Bev Controller , Tsogo Sun

Lead by example and do not expect the impossible. Give people enough time to do task.