What is the best and important Credit Control and Collection policies in Telecom Companies?

تم إضافة السؤال من قبل Ayat Suliman , Credit Control & Collection Manager , Zain Sudan
تاريخ النشر: 2015/09/09
Diana Chinengundu
من قبل Diana Chinengundu , Receptionist Secretary , Madzivanzira Law Firm

setting a credit management policy when a company sets a credit policy