A program that neither replicates or copies itself, but does damage or compromises the security of the computer. Which 'Computer Virus' it is?

a) Hoax

b) Worm

c) Trojan

d) Joke Program

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/09
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

I think option (C) Trojan Virus

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

Option c Trojan .......................

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

Trojan..............................................

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> c) Trojan