To social sensitivity seem to have a natural understanding of this, but the reality is that all employees need to be adept in dealing with customers?

تم إضافة السؤال من قبل shahzaib mangi
تاريخ النشر: 2015/09/08
Boobalan Chennakesavan
من قبل Boobalan Chennakesavan , Area Sales Manager , HVL Pest Services Pvt Ltd

Unless you have the skill of dealing with the customers its hard to survive in sales.